Lokacija


• POLOŽAJ OBJEKTA

Ovaj stambeno poslovni objekat se nalazi na Trošarini, u rekonstruisanom bulevaru Vojvode Stepe broj 351., Voždovac, Beograd.

Katastarska parcela 7433/1 K.O. Voždovac.

Smešten je u najlepšem delu ulice, sa otvorenim pogledom na ceo Beograd. Pozicija objekta obezbeđuje sve što je potrebno za kvalitetno, zdravo, komforno i udobno stanovanje.

U neposrednoj blizini nalazi se više fakulteta, osnovnih i srednjih škola, obdaništa, sportski centar "Banjica", Banjička suma, Banjička pijaca, supermarketi "Idea", "Maxi", "Vero", studentski dom 4. April, "Gazprom" benzinska pumpa, restorani, kafići, nekoliko pekara, prodavnice raznih sadržaja, stadion "F.K. Rad", bolnica VMA itd.

Objekat je pozicioniran u samoj blizini najvažnijih raskrsnica i saobraćajnica na Voždovcu, pa se samim tim omogućuje odlična saobraćajna komunikacija sa svim delovima grada, kao i sa prigradskim naseljima.

Pored samog objekta, kao i u njegovoj neposrednoj blizini je odlična mreža tramvajskog, autobuskog i trolejbuskog javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Objekat poseduje dve podzemne etaže, odnosno dva suterena, u kojima su smeštena garažna mesta, pomoćne prostorije, ostave itd. Kada su u pitanju nadzemne etaže, objekat se sastoji od dve lamele odvojene atrijumom, spratnosti: prizemlje+6 spratova+potkrovlje+galerija


• OPREMA I MATERIJALI

Dosadašnje bogato iskustvo i realizacija projekata, garantuju kvalitet u izgradnji ovog objekta. Prilikom izgradnje objekta primenjivali su se najsavremeniji materijali, arhitektonska rešenja i najsavremenija tehnologija.

Objekat je izgrađen po najnovijim i najmodernijim standardima gradnje, što podrazumeva vrhunsku termičku, zvučnu i hidro izolaciju.

Kada su u pitanju materijali i oprema pažljivo smo ih birali, kako bismo obezbedili sve ekološke, funkcionalne i estetske zahteve, koji su neophodni da bi se jedan objekat smatrao i tretirao ekskluzivnim.

Fasada na objektu je od prirodnog granita, sa izolacijom od kamene vune. Eksterijer i enterijer u prizemlju takođe obložen prirodnim granitom, kao i stepenište. Bravarija je od kovanog gvožđa. Spoljna stolarija je od najkvalitetnijih Aluminijum-PVC profila nemačkog proizvođača System Brügmann "Salamander", sa troslojnim staklom protiv buke i sa pojačanim termičkim svojstvom. Roletne su od aluminijuma. Spoljna i unutrašnja stolarija na poslovnim prostorima (lokalima) je od aluminijuma proizvođača "Alumil". Unutrašnja pregradna vrata su visokog kvaliteta. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna, blindirana. Pločice su italijanske, granitne, marke "Gambarelli". Sanitarije su italijanskih brendiranih proizvođača. Parket je hrastov, velikih dimenzija, ekstra klase.

Grejanje je etažno sa električnim kotlovima. Na tu opciju smo se odlučili iz razloga uštede samih troškova grejanja. Radijatori su aluminijumski sa termo regulatorima. Elektro galanterija je modularna. Putnički električni liftovi italijanske proizvodnje. Teretni lift koji služi za komunikaciju vozila do garažnih mesta smeštenih u suterenima je takođe italijanske proizvodnje.

Još mnoštvo opreme i  visoko kvalitetnih materijala, koji doprinose ekskluzivitetu, udobnosti i funkcionalnosti objekta, kao na primer video nadzor, kablovska televizija, internet, klimatizacija svih prostora itd.